Dit is een plek waar door leden artikelen of diensten kunnen worden aangeboden of gevraagd. Voor leden is deze rubriek gratis, tenzij het een commerciële aanbieding is. Hiervoor betaalt u € 25 per plaatsing voor een half jaar. Zend een e-mail naar   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met de volgende data:

  • Aangeboden of Gevraagd
  • Een beschrijving van wat er wordt aangeboden of gevraagd.
  • Een (vraag)prijs. Als het gaat om iets wat gratis is, geeft dat dan aan.
  • Contact data van de aanbieder/vrager: naam, adres, telefoonnr., e-mail, etc. Let wel, geef aan welke informatie van uw contact data op Internet mogen verschijnen. 

Niet leden kunnen voor plaatsing van een banner in de rechterkolom contact opnemen met het secretariaat via ons bovenstaand e-mail adres.

Om naar de lijsten van vraag en aanbod te gaan, volg de onderstaande links.
 
 

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties