Te koop:
Originele Chanel schoudertas 2.55 Bag Lady Di: 1500€ (was nieuw 5500€); verhandelbaar. Vintage, zwart gewatteerd lamsleder. Interieur gevoerd in Bourgondisch lamsleder, handtekening CC, klassieke klap, alle hardware en ketting, in 24k verguld. Echtheidskaart: 3422491, geproduceerd tussen 1994-1996 in Frankrijk. De tas is in normale staat met gebruikssporen.

Chanel bril: 198€ (was nieuw 800€); verhandelbaar. Vintage authentieke bril. Model: 3073B. Kleur: 710, ivoor/messing met Swarovsky diamanten. Frame: Italië. Lens kleur: clear optrine: 0. Maat: 51-16. In goede staat met gebruikssporen. Chanel maakt dit model of kleur niet meer.

Deze en andere artikelen staan met foto's op VIBBO, MILANUNCIOS en WALLAPOP.
 
Voor meer informatie: Sanne White - mobiel: 0031 634 340 602 - email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
----------------------------------------

Nederlandstalige boeken: 70 stuks

Graag alles in een af te nemen € 70,-. Interessant om daarna uit te lenen aan familie, vrienden & kennissen, of om door te verkopen. Doos met diversiteit aan kookboeken/jes € 10,-. De boeken liggen in Guargacho - San Miguel de Abona.

Voor verdere info:
Mobiel: +34.680235284, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
----------------------------------------

Wilt u overwinteren? Mooi appartement te huur in San Isidro. In het zuiden van Tenerife op ca. tien minuten rijden vanaf de luchthaven. Zie ook  http://link.marktplaats.nl/m1011998827.

Voor meer informatie: Martijn PW Lamberti, Paalsteenlaan 70, B-3620  Lanaken, Tel: 0031 6 460 60 430

----------------------------------------

Nederlands Consulaat op Tenerife gesloten!

Nu het NL Consulaat op Tenerife gesloten is, kunt u voor  betrouwbare, professionele en persoonlijke dienstverlening terecht bij Marjolein Baan, voormalig medewerkster van het Nederlands Consulaat op Tenerife. Zij is gediplomeerd tolk-vertaalster Nederlands-Spaans-Engels-Duits, juridische, notariële, medische, erfrechtelijke, fiscale ondersteuning. Contacten met lokale en centrale overheid. 

Troubleshooter pur sang.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
638 08 38 43

Vertalingen en hulp bij formaliteiten, doktersbezoek, enz.

----------------------------------------

Verdwaald in de Spaanse bureaucratie? Wilt u weten wat er precies in die brief of dat contract staat? Begrijpt u de artsen niet goed?

Ik kan u helpen. Vele jaren ervaring als medewerker bij advocatenkantoren, makelaars en verenigingen van eigenaren in het zuiden van het eiland. Ook heb ik gewerkt als ziekenhuistolk. Door de jaren heen heb ik regelmatig free lance vertaalwerk gedaan. Sinds 2009 ben ik oproeptolk voor rechtbank en politie.

Etteke de Boer, Los Cristianos

Tel./fax 922-753089 - GSM 644-210567 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

----------------------------------------

Spaans leren? 

U komt al zo vaak op Tenerife en spreekt nog steeds geen Spaans behalve hola en adiós? U spreekt al een beetje Spaans maar wilt nu eindelijk correct Spaans spreken en schrijven? U woont al jaren op Tenerife, spreekt en schrijft goed Spaans maar wilt uw Spaans perfectioneren? U wilt helemaal vanaf nul starten? Ik kan u graag helpen met privélessen Spaans. Maximale groepjes van 4-5 personen, aan huis zodat u geen transportproblemen heeft. Mijn naam is Adriaan Kruis, 54 jaar, ben Drs. Spaanse Taal- en Letterkunde, afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en La Laguna, woon al dertig jaar op dit prachtige eiland. Speciale prijzen voor echtparen. Ook voor vertaalwerk Nederlands-Spaans kunt u bij mij terecht. 
 
Voor verdere info:
Mobiel: 630364002, fax: 922564183, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------
 
 

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties