Zo'n vijfenveertig Holland Clubleden waren woensdagmiddag 2 maart afgekomen op de muziekmiddag in het zuidelijke West Haven Bay.

De drie toppers die daar hun muzikale kunsten ten beste gaven waren onze eigen clubgenoten Ruud de Nooij (virtuoos toetsenist), Frits van der Bie (imposante shanti-bariton) en Marc De Koninck (speelse singer-songwriter), die als trio The Old Boys nog een gouden toekomst lijken te hebben. Het drietal kon zijn tomeloze energie grotendeels ontlenen aan het even geestdriftige als welwillende publiek dat de artiesten graag een hier en daar gemiste hoge C vergaf.

De voorstelling kende cabareteske elementen, waarin vlijmscherpe teksten de toestanden in de wereld, in Nederland en in onze eigen Holland Club op de korrel namen. Zo gaat sedert dit optreden de recente Algemene Ledenvergadering de geschiedenis in als 'De Slag bij Oratava' en staat ons Clubbestuur te boek als een door en door corrupt gezelschap waarbij vergeleken de FIFA een kleuterklasje is. Andere hoogtepunten waren een indrukwekkend a capella gezongen Fields of Athenry waarmee Frits zelfs de meest praatgrage gasten muisstil kreeg en een serie onweerstaanbare melodieën van Ruud die de dansvloer deden volstromen. En dan waren er natuurlijk de goede zorgen van 'het huis' in de personen van met name Neele en Dennis die het blije gezelschap voorzagen van een smakelijke lunch waarin een mollige slavink het piece de resistance vormde.

De tijd vliegt als je plezier hebt en het was dan ook half vijf voor iemand het in de gaten had. Muzikale apotheose waren natuurlijk het massaal hartstochtelijk gezongen clublied Een Stapeltje Sintels in Zee en... een heilige belofte van The Old Boys aan hun uitzinnige fans: We'll Meet Again!

Verslag: Marc de Koninck

 

 

Bewaren

Wie is online?

We hebben 15 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties