Bijna 20 vrouwen stortten zich eind februari onder leiding van Ria Brinkert op het maken van de mooiste ketting ter wereld.

Nadat zij thuis hun huiswerk hadden gedaan – het rijgen van vier meter piepkleine kraaltjes – werd het eerste uur besteed aan het nog eens extra rijgen van een meter. Dit keer wel onder het genot van een kopje koffie en een stuk taart. U begrijpt dat de stemming er meteen in zat. Na een overheerlijke lunch werd door Ria en haar assistente Jeanette hand en spandiensten verricht om het werk voor iedereen tot een goed einde te brengen. De dames gingen halverwege de middag trots met hun sieraad naar huis. Een workshop die voor herhaling vatbaar is! Met dank aan Ans en Nicole voor de organisatie.

 

Bewaren

Wie is online?

We hebben 17 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties