Hoewel de Sint jarig was, zongen bijna 60 leden van onze Holland Club - onder het genot van een heerlijk glas Cava - Dick en Annie Parlevliet toe.

Dick was namelijk op 10 november jl. 90 jaar geworden.

De viering van Sinterklaas op Tenerife begon dus goed en de sfeer zat er meteen in. Liesbeth en Ria hadden leuke tafelsurprises gemaakt en Zwarte Piet bracht een verrassing mee. Marc Morgan omlijstte het geheel met gezellige muziek. Zelfs de voetjes kwamen van de vloer. Westhaven Bay had voor een voortreffelijk buffet gezorgd. Na een meer dan gezellige middag ging iedereen tevreden met een heerlijke amandelroomboterstaaf naar huis. Met veel dank aan Hannie van den Herik, Liesbeth Fleurbaaij en Ria Brinkert.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wie is online?

We hebben 13 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties