De Kerstlunch van onze club op 26 december jl. was in één woord ge-wel-dig. Degenen die er niet bij waren hebben écht iets gemist.

De ontvangst op het terras bij Restaurante Tasca La Sabina in La Victoria met een fris glas cava en overheerlijke hapjes maakte dat het direct gezellig was. De eetzaal was prachtig gedecoreerd en het geheel had een zeer chique uitstraling in Kerstsfeer. Het diner bestond uit diverse overheerlijke gerechten en de borden waren in Kerststijl opgemaakt.

Vanzelfsprekend werden er uit volle borst kerstliedjes gezongen – speciaal op verzoek van Gerard Brinkert 'de Herdertjes'! De sfeer was fantastisch, het eten superlekker – hoewel hier en daar het vlees iets te doorbakken was - en de wijn van prima kwaliteit. Restaurante La Sabina bleek een prima keuze! Aan het einde van de middag gingen zo'n 50 leden van onze club zeer tevreden en blij weer naar huis. Met dank aan Andre Coenen en Nita Siebelder die samen met Ans en Nicole voor de organisatie zorgden en aan Hans Schilperoord die de menukaarten voor zijn rekening nam.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wie is online?

We hebben 27 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties