Nergens bloeit onze Holland Club zo zichtbaar als in de wintermaanden op de zuidelijk koffie-ochtenden bij Happy Days in Costa Silencio.

Met name in deze februari-weken is sprake van springtij. De voorbije keren - ook de dag waarop het regende - kwamen er telkens wel zo'n zestig clubgenoten bij elkaar, hetgeen zelfs voor logistieke problemen zorgde. Op het overvolle terras blokkeerden de honderduit babbelende Nederlanders en Belgen zowat de ingang van het restaurant/bar en werd het voor ons aller verzorgster Rosi een extra opgaaf om met de cortados natural en alle andere bestellingen de bestemmelingen te bereiken.

Ook vormen dan degenen die zich - veelal voor de rest van de ochtend - achter de tafeltjes tegen de glazen wand nestelen zo'n onverbiddelijk ononderbroken rij dat zij voor de meer vlinderende types onder ons onbereikbaar zijn. Maar ach, het zijn luxe-problemen want ze onderstrepen vooral hoe gretig wij elkaar op die woensdagen opzoeken.

De bijeenkomsten zijn behalve genoeglijk ook nuttig. Voortdurend worden tal van waardevolle tips uitgewisseld over artsen, pedicures, kappers, restaurants en wat al niet. En het samenzijn resulteert steevast in een palet van deelafspraakjes om te gaan lunchen, kaarten, jeu de boulen, winkelen of wandelen. Onze Zoolslijters hebben nu zelfs ook al een B-groep. Wie een sociogram zou maken van de subclubjes waarin zo'n koffieochtend uitwaaiert, komt tot een tekentafel vol rechte en kromme lijnen van overlappende cirkels, driehoeken en trapezen. Geen wonder dat gesloten vriendschappen vaak tot in Nederland blijven floreren en dat in dit web het klimaat ook gunstig blijkt voor ontluikende liefdes.

Dus, is het nog niet je gewoonte om op woensdagochtenden naar Happy Days te gaan, kom je laven aan het beste wat de Holland Club El Teide te bieden heeft. Ook noordelijke clubgenoten zouden er best eens een dagje naar het Zuiden omheen kunnen bouwen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wie is online?

We hebben 28 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties