Zo tumultueus als vorig jaar in het Noorden de Algemene Ledenvergadering verliep ('de Slag bij La Oratava'), zo sereen en opgewekt kwamen en bleven bijna tachtig clubgenoten afgelopen vrijdag 17 februari in het Zuiden bijeen voor de jaarlijkse inventarisatie van het wel en wee van onze vereniging. 

'De Vrede van San Miguel' begon bij het magistrale uitzicht van restaurant Mirador de la Centinela al meteen met lekkere koffie. Die was geen vanzelfsprekendheid sedert daar een paar jaar geleden bij onze ALV het bruine brouwsel van ondermaatse kwaliteit was geweest. Ditmaal hadden Tino en Henk vooraf het personeel een spoedcursus koffiezetten gegeven, met zeer bevredigend resultaat, zodat ook de feestelijke koekjes tot hun smaakvolste recht kwamen.

De vergadering zelve voltrok zich vervolgens even vlot als plezierig. Met bedreven zwier handelde voorzitter Ans Dubbeldam in ruim een uur de agenda af. Het bestuur kon gewag maken van de financiële gezondheid onzer Holland Club El Teide, mede dankzij een vrijwel stabiel ledental en een verantwoorde boekhouding van onze steeds succesvolle evenementen. De zaal gaf regelmatig met klaterend applaus blijk van haar waardering voor de inzet van de bestuursleden, die inmiddels allemaal al vele jaren hun beste krachten en uren geven aan ons collectief. Met name (Haagse) Theo maakte zich tot welsprekend woordvoerder van allen met zijn lof voor de clubleiding.

De navolgende borrel speelde zich deels nog in de vergaderzaal (waar de ontspannen crooner Hans Bootsman voor muzikale achtergrond zorgde), deels op het zonovergoten terras af waar een gematigde calima voor aangename warmte zorgde.

In opperbeste stemming zette het omvangrijke gezelschap zich daarna aan de lange tafels voor wat een overvloedige lunch zou blijken. De voorgerechten - salade, kroketjes, gegrilde kaas, stoofpot - bléven maar aangedragen worden en toen menigeen dacht dat de maaltijd gedaan was, kwamen nog eens de heerlijke hoofdgerechten van vis en varkensvlees. Ja, en toen Marc massaal was bijgestaan in de uitvoering van het onvermijdelijke clublied, kon het tongstrelende toetje er ook nog wel bij...

Om halfvijf stond het busje klaar om de beperkte groep van noordelijke clubgenoten terug naar hun zijde van het eiland te brengen, kwam een einde aan een blije dag en ging de Holland Club weer welgemoed de toekomst in.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wie is online?

We hebben 30 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties