Op 27 maart 2017 vond een informele sobere herdenking plaats van de vliegtuigramp op Tenerife d.d. 27 maart 1977.

Zowel een aantal nabestaanden, als de heer M. Derksen Hoofd Consulaire en Interne Zaken van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden te Madrid, de heer S. Wytjens, honorair consul te Tenerife, als vertegenwoordigers van Holland Club El Teide waren bij de herdenking aanwezig. Precies op het tijdstip waarop veertig jaar geleden de ramp plaatsvond werd door de circa 50 aanwezigen, twee minuten stilte in acht genomen. Het was mooi om bloemen en een krans bij het monument te leggen en zo de slachtoffers te herdenken.

 

Bewaren

Bewaren

Wie is online?

We hebben 23 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties