Vrijdagmorgen 10 maart verzamelden een groep van 15 enthousiaste clubleden bij de ingang van het Jungle Park om vanaf 10.00 uur dit fraai aangelegde park te verkennen.

Na het genot van een kopje koffie gingen we richten de show met allerlei exotische vogels, die - begeleid door hun trainers- hun kunsten konden laten zien in de vrije natuur. Gelukkig kwamen ze allemaal weer veilig terug.

Vervolgens maakten we een uitgebreide rondwandeling door het park om alle dieren in hun zo goed mogelijk nagebouwde natuurlijke omgeving te bewonderen, gevolgd door een zeer spectaculaire show van een keur aan roofvogels. Deze roofvogels, die bijzonder goed getraind waren, wilden niet altijd reageren (waarschijnlijk door het zeer warme weer) op de tekens van hun trainers. UIteindelijk gehoorzaamden zij toch heel goed - of kwam dat door de stukjes vlees die zij als beloning kregen?

Na een pauze in de schaduw op een heerlijk terras, werd het tijd om naar het voeren van de pinguïns te kijken, hetgeen na het vorige spektakel eigenlijk een beetje tegen viel.Via een andere route kwamen we weer uit bij de zeeleeuwen en als afsluiting van ons bezoek trakteerden zij ons op een leuke en vlotte show (wij waren wel een beetje jaloers, dat zij wel een koele duik konden nemen en wij niet). Na het afscheid van de dieren gingen we in colonne richting Arona om in restaurant La Gela te genieten van een heerlijke lunch met uiteraard de specialiteit van het huis op het menu: Carne de Cabra. Het smaakte meer dan goed: alle borden werden leeg gegeten vergezeld van een heerlijke wijn.

Circa 16.30 ging iedereen weer huiswaarts en konden we terugkijken op een zeer geslaagde, maar vooral erg gezellige Holland Clubdag.

verslag: Henk van den Herik

foto's: Lucienne Lambrechts

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wie is online?

We hebben 29 gasten en geen leden online

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties