Holland Club El Teide is de vereniging van Nederlanders en andere Europeanen die tijdelijk of permanent op Tenerife wonen. Onze vereniging telt ruim 300 leden, en beoogt zonder winstoogmerk te voldoen aan haar doelstellingen zoals neergelegd in de statuten van de vereniging. De vereniging is opgericht op 26 januari 1980 en bestaat dus al meer dan 30 jaar! Als lid van de vereniging ontvangt u onze Nieuwsbrief op uw huisadres, of dat nu in Tenerife of in Nederland is.

Regelmatig worden er voor de leden leuke bijeenkomsten georganiseerd en zijn er wekelijks koffieochtenden waar u vrijblijvend naar toe kan gaan. Ook zijn er wandel- en tennisclubs. Kortom voor ieder wat wils en een leuke vrijblijvende manier om met landgenoten in contact te komen.

Het bestuur   Hoe word ik lid   Statuten   Contact

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties