Wekelijks vindt voor leden en introducés een aantal activiteiten plaats. Zo zijn er diverse wandelclubs in zowel het Noorden als het Zuiden van Tenerife. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met het secretariaat van onze vereniging.
Verder vieren we onze typische Nederlandse feesten, zoals Haringdag in oktober, Sinterklaas op 5 december en Koningsdag op 27 april. Ook organiseren we een Kerstlunch en een Nieuwjaarsreceptie. Wilt u informatie hierover, neem dan contact op met ons secretariaat.
De koffieochtenden zijn elke week en als volgt: 

  • in Noord elke dinsdag om ca. 11.00 uur in de tuin van Appartementencomplex MASARU, Calle Acevino, La Paz in Puerto de la Cruz.
  • In Zuid elke woensdagochtend vanaf 10.00 uur in Happy Days, Costa del Silencio

Agenda Verslagen

"Lid worden"

Wil je lid worden van onze Holland Club El Teide? Dat kan voor een contributie van € 20,00 per kalenderjaar per persoon. Je ontvangt dan regelmatig onze Nieuwsbrief, bent welkom op al onze bijeenkomsten en krijgt korting op deelname aan onze evenementen. Om precies te weten wat je moet doen om je aan te sluiten bij onze club, klik in het menu op Lid worden

"Nieuwsbrief"

Alle leden van de Holland Club El Teide ontvangen tussen oktober en mei maandelijks de Nieuwsbrief. Die Nieuwsbrief wordt per mail gestuurd aan de leden die een e-mail adres hebben opgegeven. Leden die geen e-mail adres of internet hebben, ontvangen de Nieuwsbrief per post. In deze brief worden alle toekomstige activiteiten en bijeenkomsten van de Holland Club bekend gemaakt. Ook staan er verslagen in van recente evenementen. Op deze manier blijven de leden optimaal geïnformeerd over wat er in de club gebeurt. In een later stadium wordt de Nieuwsbrief op deze site geplaatst.

Advertenties

Advertenties